Dilluns, 18 de Desembre de 2017
Sant Sant Rufus i sant Zòsim, màrtirs
  • Més innovació en la formació de futurs mestres de religió
  • Nota de Justícia i Pau de Catalunya amb motiu de les eleccions al Parlament de 21 de desembre de 2017
  • Oxfam Intermón denuncia que augmenta la violència contra les dones al llac Txad
  • Nigèria: El drama dels desplaçats a causa de Boko Haram
  • Sant’Egidio: “Per Nadal afegeix un lloc a taula”
  • Celebracions nadalenques que presidirà el papa Francesc
  • El papa Francesc rep al Vaticà a Evo Morales
  • L’advent, la solidaritat i les eleccions al Parlament de Catalunya, temes centrals de les glosses dominicals
  • Eucaristia a la Sagrada Família amb motiu del 150è aniversari de l'Hospital Sant Joan de Déu
  • Més de la meitat dels infants al Sudan del Sud pateixen pel conflicte

Concessió del IV Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica a la Parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina de Barcelona

El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ha atorgat el IV Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica a la Parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina de Barcelona.

Centre de Pastoral Litúrgica, 7 desembre 17

Aquest Memorial va ser creat per mantenir viva la memòria del bisbe Pere Tena (1928-2013), fundador del CPL i pedagog de la litúrgia, per promoure tot allò que ajuda a viure la litúrgia de l’Església en el nostre món actual, i per recordar de manera constant la importància de la pastoral litúrgica en la vida cristiana.

En concedir-lo a la Parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina es valora especialment el treball ben fet en aquesta i en moltes altres parròquies pel que fa a la pastoral litúrgica i es posa en relleu la importància dels equips de litúrgia, en els quals pastors i fidels treballen junts al servei de la comunitat perquè la litúrgia esdevingui aliment de la vida cristiana de cada un dels seus membres.

Es dona la circumstància, també, que la Parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina està subscrita a la revista Missa Dominical des del primer número, fa cinquanta anys. Amb la concessió del Memorial s’ha volgut subratllar el bon servei que fa aquesta publicació a milers de parròquies i comunitats de molts països.

En les edicions anteriors, el Memorial es concedí a l’Abadia de Montserrat (2015), al bisbe Julián López i al pare Joan Maria Canals (2016), i a l’arquebisbe de Puebla, Mons. Víctor Sánchez (2017).

L’acte de lliurament del IV Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica tindrà lloc el dia 17 de febrer de 2018.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dilluns, 18

VETLLADA-CONCERT DE NADAL. L’aportació voluntària dels assistents anirà destinada a la Marató de TV3 d’aquest any. Organitzen: Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. A càrrec del: Cor infantil Estels, el Cor de Joves i el Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral. Hora: 19.30 h

Dijous, 21

CICLE “DIÀLEGS DE PEDRALBES”. Sessió sobre “Espiritualitat ecològica”. Dirigit i presentat pel: Dr. Francesc Torralba. Hi intervindran: Lluc Torcal i Josep M. Mallarach. Lloc: Monestir de Pedralbes, Barcelona. Hora: 19 h

Divendres, 22

VETLLA DE NADAL. Organitza: delegació de pastoral de joves del bisbat de Lleida. Lloc: parròquia de Sant Andreu, Lleida. Hora: 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.