Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

La Parròquia de la Puríssima de Sabadell celebra 150 anys

Divendres van començar els actes de celebració del 150è aniversari de la parròquia de la Puríssima Concepció de Sabadell. Fins el 8 de desembre de 2018 tenen programades conferències, concerts, misses polifòniques, pregàries a l’estil Taizé, un concurs de fotografia… També han fet un DVD i un llibret sobre la història de la parròquia, a més de nous cantorals i nous goigs amb música de Bernat Vivancos. I per a les festes de Nadal, un pessebre monumental a l’entrada de l’església realitzat per Marcel·lí Pol. Mn. Joan Nadal és el rector de la parròquia.

Arquebisbat de Barcelona/Òscar Bardají, 7 desembre 17

Què representa la parròquia de la Puríssima per a Sabadell?

És un punt de referència per a la ciutat. Va néixer en un moment fort de creixement de a la indústria tèxtil. Va marcar des de l’inici un nou estil, amb una pastoral més oberta i social: escola nocturna per a noies, teatre, esport, sardanes…

Com ha evolucionat la parròquia de la Puríssima?

Evidentment, els temps han canviat des dels nostres orígens; però, tot i així, sortosament la nostra comunitat parroquial és una comunitat dinàmica que compta amb un suport important de voluntaris i això permet realitzar força activitats obertes als feligresos, al barri i a la ciutat.

Com s’adapten a les noves necessitats de la societat i dels fidels?

Hem d’estar atents als signes dels temps i mirar de mantenir sempre viva la convivència i la bona harmonia malgrat les adversitats socials, religioses… Hem d’emprar les noves tecnologies com a mitjà per informar i fer present el missatge de Déu a més persones. I també crear espai per a la formació religiosa i l’aprofundiment de la fe a persones adultes que volen tornar a creure.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.