Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Trobada de pares de preveres, diaques, seminaristes i laiques amb missió pastoral amb l'Arquebisbe de Tarragona

El dissabte dia 2 de desembre passat es va celebrar la tradicional trobada que aplega cada any, prop del Nadal, els pares i mares de preveres, diaques, seminaristes i laiques en missió pastoral amb l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

Arquebisbat de Tarragona, 7 desembre 17

Aquest any l’equip del Museu Bíblic Tarraconense els va rebre a la sala d’actes on es va projectar l’audiovisual de «Anno Domini», la recreació del primer Nadal de la història representat el passat mes de desembre al Passeig Arqueològic de Tarragona. Seguidament van visitar les recents excavacions arqueològiques realitzades al pati de la Casa dels Concilis i també l’exposició «De Tarragona a Tournai: l’arqueologia de les primeres Catedrals d’Europa» recentment inaugurada.

Del Museu Bíblic van dirigir-se a la capella major del Seminari on van celebrar l’eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe en el primer diumenge d’Advent. «Aquesta és una ocasió magnífica per a trobar-nos i agrair-vos la generositat d’acollir un regal tan gran com és la vocació d’un fill al presbiterat o diaconat», va dir en la seva homilia dirigint-se als pares tot demanant-los que preguessin pels seus fills i per les vocacions. Finalment va tenir un record per tots els pares i mares dels preveres, diaques, seminaristes i laiques amb missió pastoral de l’arxidiòcesi, molts dels quals ja són al Cel intercedint per tots ells.

La jornada es va cloure al Centre Tarraconense El Seminari amb el dinar de germanor.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.