Dissabte, 24 de Febrer de 2018
Sant Montà i els seus companys, màrtirs
  • El Papa conclou els seus exercicis espirituals i agraeix al predicador per les seves reflexions
  • El papa Francesc mantindrà un col·loqui amb dos joves de Gàmbia durant la visita a una Parròquia romana
  • Jornada Mundial de la Joventut: El Papa desitja que els joves caminin de la mà de Maria
  • La basílica de la Sagrada Família estrena el repertori de Quaresma i Pasqua del carilló
  • Amnistia Internacional alerta de "les polítiques d'odi" implantades arreu del món
  • Càritas: La fam causa estralls a Veneçuela
  • Més de 400 civils morts en cinc dies al feu rebel de Guta
  • Cada dues setmanes mor una llengua al món
  • La població immigrada torna a créixer després de quatre anys
  • Catalonia Sacra promou una quarantena d'actes per divulgar el patrimoni cultural de l'Església

L'editorial San Pablo presenta a Madrid: "Cartas a Francisco"

El saló d'actes del Col·legi Major Chaminade acollirà el proper dimecres, 22 de novembre, a les 19.30 hores, la presentació del llibre Cartas a Francisco, editat per San Pablo. El llibre és una obra coral en què 20 personalitats ofereixen la seva visió de l'Església i del pontificat del papa Francesc.

Redacció, 14 novembre 17

Deu dels seus autors Intervindran en la presentació: el cardenal Carlos Amigo Vallejo, arquebisbe emèrit de Sevilla; Isabel Cuenca, secretària general nacional de Justícia i Pau; Sebastián Mora, secretari general de Càritas Espanyola; Carmen Pellicer Iborra, directora de la Fundació Trilema; Pedro Zamora, degà de la Facultat Teologia SEUT; Isabel Gómez Acebo, teòloga; Pedro Miguel Lamet, jesuïta, periodista i escriptor; Pepa Torres, teòloga i educadora social; Luis Fernando Vílchez, doctor en Filosofia, exdegà de la Facultat d'Educació de la Universitat Complutense de Madrid, i Mari Patxi Ayerra, agent de pastoral. L'acte serà moderat per la directora editorial San Pablo, Maria Ángeles López Romero.

Homes i dones vinculats d'una manera o altra a l'Església -laics i religiosos, joves i no tan joves, educadors, periodistes, teòlegs, responsables de diverses institucions socials, culturals o religioses-, des dels seus diferents perspectives i experiències vitals i professionals, s'han dirigit a aquest llibre al papa Francisco a través del clàssic gènere epistolar per expressar-li els seus motius d'agraïment, els seus temors, dubtes, desitjos, esperances i somnis. Reunides en aquest llibre, aquestes vint cartes ofereixen una rica visió dels desafiaments als quals s'enfronta l'Església i de les fortaleses i debilitats amb què els afronta, amb el Papa al capdavant.

Participen en l'obra, a més dels deu ja esmentats, els següents autors: José Antonio Pagola, teòleg; Francesc Torralba, consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu; Juan Arias, periodista; Fernando Vidal, director de l'Institut Universitari de la Família; Luis González-Carvajal, teòleg; Miriam Díez Bosch, directora de l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la Universitat Ramon Llull; Carmen Bernabé, teòloga; Antonio Ávila Blanco, director de l'Institut Superior de Pastoral, Estibaliz Fraca, presidenta de la Joventut Obrera Cristiana, i el Pare Ángel García, fundador i president de Missatgers de la Pau.

 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 24

RECÉS DE QUARESMA AMB EL TEMA “ABRAÇA EL TEU PASSAT PER VIURE EL PRESENT”. A càrrec de: Gna. Conxa Adell. Lloc: Monestir de Sant Pere de les Puel·les, c. Anglí, 55, Barcelona. Hora: 10 h

Diumenge, 25

TROBADA ANUAL DE LA RENOVACIÓ CARISMÀTICA DE CATALUNYA AMB EL LEMA “LA MULTITUD DELS CREIENTS TENIEN UN SOL COR I UN MATEIX ESPERIT (Ac 4,32a)”. Organitza: Renovació carismàtica catòlica en l’Esperit de Catalunya. A càrrec de: Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. Lloc: La Balmesiana, c. Duran i Bas, 9, Barcelona. Hora: 9.30 h

Dilluns, 26

CONFERÈNCIA QUARESMAL AMB EL TEMA “COM L’EXERCICI DE LA CARITAT ENS CONVERTEIX”. A càrrec de: testimonis de voluntariat de “Cafè i Caliu”, Càritas parroquial, de la presó, “Llar Natalis” i donant menjar a persones sense sostre. Lloc: Església parroquial de Sant Francesc d’Assís de Tarragona. Hora: 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.