• Sant Joan de Déu estrena vídeo per sensibilitzar sobre l'exclusió social
  • Ratko Mladic, condemnat a cadena perpètua per crims de guerra i genocidi
  • L'ONU condemna l'atac mortal a Tuz Jurmato, a l'Iraq
  • Fr. José María Sainz ha estat reelegit Vicari provincial dels Franciscans
  • Anuncien la data, relator i secretaris del Sínode sobre els joves
  • “Fent visibles els invisibles”
  • La visita imminent del Papa genera entusiasme i expectativa entre els birmans
  • Líders religiosos demanen contribuir a la reducció de la pobresa i la indigència
  • El papa Francesc critica durament les colonitzacions ideològiques: Són una blasfèmia
  • Es presenta la II Setmana de la Bíblia a Catalunya

L'editorial San Pablo presenta a Madrid: "Cartas a Francisco"

El saló d'actes del Col·legi Major Chaminade acollirà el proper dimecres, 22 de novembre, a les 19.30 hores, la presentació del llibre Cartas a Francisco, editat per San Pablo. El llibre és una obra coral en què 20 personalitats ofereixen la seva visió de l'Església i del pontificat del papa Francesc.

Redacció, 14 novembre 17

Deu dels seus autors Intervindran en la presentació: el cardenal Carlos Amigo Vallejo, arquebisbe emèrit de Sevilla; Isabel Cuenca, secretària general nacional de Justícia i Pau; Sebastián Mora, secretari general de Càritas Espanyola; Carmen Pellicer Iborra, directora de la Fundació Trilema; Pedro Zamora, degà de la Facultat Teologia SEUT; Isabel Gómez Acebo, teòloga; Pedro Miguel Lamet, jesuïta, periodista i escriptor; Pepa Torres, teòloga i educadora social; Luis Fernando Vílchez, doctor en Filosofia, exdegà de la Facultat d'Educació de la Universitat Complutense de Madrid, i Mari Patxi Ayerra, agent de pastoral. L'acte serà moderat per la directora editorial San Pablo, Maria Ángeles López Romero.

Homes i dones vinculats d'una manera o altra a l'Església -laics i religiosos, joves i no tan joves, educadors, periodistes, teòlegs, responsables de diverses institucions socials, culturals o religioses-, des dels seus diferents perspectives i experiències vitals i professionals, s'han dirigit a aquest llibre al papa Francisco a través del clàssic gènere epistolar per expressar-li els seus motius d'agraïment, els seus temors, dubtes, desitjos, esperances i somnis. Reunides en aquest llibre, aquestes vint cartes ofereixen una rica visió dels desafiaments als quals s'enfronta l'Església i de les fortaleses i debilitats amb què els afronta, amb el Papa al capdavant.

Participen en l'obra, a més dels deu ja esmentats, els següents autors: José Antonio Pagola, teòleg; Francesc Torralba, consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu; Juan Arias, periodista; Fernando Vidal, director de l'Institut Universitari de la Família; Luis González-Carvajal, teòleg; Miriam Díez Bosch, directora de l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la Universitat Ramon Llull; Carmen Bernabé, teòloga; Antonio Ávila Blanco, director de l'Institut Superior de Pastoral, Estibaliz Fraca, presidenta de la Joventut Obrera Cristiana, i el Pare Ángel García, fundador i president de Missatgers de la Pau.

 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 25

Nou Taller Monàstic a Montserrat el cap de setmana del 25 i 26 de novembre. En cas d'estar interessat, s'ha de trucar al 93 877 77 77 i demanar al P. hostatger que et guardi una de les cel·les que té reservades per aquesta trobada.

Diumenge, 26

TROBADA D’INICI DE CURS DE L’APOSTOLAT SEGLAR DE L’ARQUEBISBAT DE TARRAGONA. Ponència sobre “De Joan Pau II a Francesc: criteris d’eclesialitat i apostolat ‘en sortida’”. Organitza: delegació d’apostolat seglar de l’arquebisbat de Tarragona. A càrrec de: Mn. Jordi Vila, delegat d’apostolat seglar de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Capella dels Dolors de l’Església Prioral de Sant Pere Apòstol, Reus. Hora: de 18 a 20 h.

Dimecres, 29

Portes obertes al Museu Bíblic de Tarragona. Acte inserit dins la Setmana de la Bíblia. Lloc: Museu Bíblic de Tarragona, c. de les Coques, 1-C, Tarragona. Hora: de 10 a 12 h i de 17 a 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.