Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Dia Europeu contra el Tràfic d’Éssers Humans

Amb motiu del Dia Europeu contra el Tràfic d’Éssers Humans, SICARcat i la Delegació Diocesana de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració del Lloc de la Dona, ens conviden al Diàleg entorn el Tràfic d’Éssers Humans: Els menors, que tindrà lloc el dia 20 d’octubre, a les 18.00 h, a Sant Pau del Camp de Barcelona.

Horeb, 13 octubre 17

L’acte, que presentarà en Josep Maria Jubany (Delegació Diocesana de Pastoral Social), tindrà una Taula Rodona amb les intervencions d’Encarna Jordán (Adoratrius-SICAR cat), Nieves de León (Oblatas-Lloc de la Dona) i Rosa Cendón (Adoratrius-SICAR cat).

Pel que fa a l'arrel del tràfic de persones, la Santa Seu diagnostica "la deshumanització" de la gent reduïda a "objectes" o a "productes".

L'observador permanent de la Santa Seu a l'ONU, a Nova York, Mons. Bernardito Auza, remarca que la defensa dels drets humans de les víctimes és una "clau" però "no és suficient": "La comunitat internacional ha d'anar més enllà per afrontar les necessitats legals, econòmiques, educatives, mèdiques i fisiològiques de les víctimes de cara a la seva rehabilitació i a la seva reintegració completa a la societat".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.