Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Dia Europeu contra el Tràfic d’Éssers Humans

Amb motiu del Dia Europeu contra el Tràfic d’Éssers Humans, SICARcat i la Delegació Diocesana de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració del Lloc de la Dona, ens conviden al Diàleg entorn el Tràfic d’Éssers Humans: Els menors, que tindrà lloc el dia 20 d’octubre, a les 18.00 h, a Sant Pau del Camp de Barcelona.

Horeb, 13 octubre 17

L’acte, que presentarà en Josep Maria Jubany (Delegació Diocesana de Pastoral Social), tindrà una Taula Rodona amb les intervencions d’Encarna Jordán (Adoratrius-SICAR cat), Nieves de León (Oblatas-Lloc de la Dona) i Rosa Cendón (Adoratrius-SICAR cat).

Pel que fa a l'arrel del tràfic de persones, la Santa Seu diagnostica "la deshumanització" de la gent reduïda a "objectes" o a "productes".

L'observador permanent de la Santa Seu a l'ONU, a Nova York, Mons. Bernardito Auza, remarca que la defensa dels drets humans de les víctimes és una "clau" però "no és suficient": "La comunitat internacional ha d'anar més enllà per afrontar les necessitats legals, econòmiques, educatives, mèdiques i fisiològiques de les víctimes de cara a la seva rehabilitació i a la seva reintegració completa a la societat".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.