Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Dia Europeu contra el Tràfic d’Éssers Humans

Amb motiu del Dia Europeu contra el Tràfic d’Éssers Humans, SICARcat i la Delegació Diocesana de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració del Lloc de la Dona, ens conviden al Diàleg entorn el Tràfic d’Éssers Humans: Els menors, que tindrà lloc el dia 20 d’octubre, a les 18.00 h, a Sant Pau del Camp de Barcelona.

Horeb, 13 octubre 17

L’acte, que presentarà en Josep Maria Jubany (Delegació Diocesana de Pastoral Social), tindrà una Taula Rodona amb les intervencions d’Encarna Jordán (Adoratrius-SICAR cat), Nieves de León (Oblatas-Lloc de la Dona) i Rosa Cendón (Adoratrius-SICAR cat).

Pel que fa a l'arrel del tràfic de persones, la Santa Seu diagnostica "la deshumanització" de la gent reduïda a "objectes" o a "productes".

L'observador permanent de la Santa Seu a l'ONU, a Nova York, Mons. Bernardito Auza, remarca que la defensa dels drets humans de les víctimes és una "clau" però "no és suficient": "La comunitat internacional ha d'anar més enllà per afrontar les necessitats legals, econòmiques, educatives, mèdiques i fisiològiques de les víctimes de cara a la seva rehabilitació i a la seva reintegració completa a la societat".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.