Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

El papa Francesc encoratja a reduir l'exposició a riscos i desastres naturals

En concloure la seva catequesi a l'Audiència General d'aquest dimecres 11 d'octubre, el papa Francesc va fer una crida a reduir l'exposició als riscos i perills naturals. El Sant Pare va fer aquesta crida ja que aquest divendres 13 d'octubre se celebra el Dia Internacional per a la Reducció dels Desastres Naturals.

ACIprensa, 13 octubre 17

En aquest sentit va renovar "la seva crida sincera a la salvaguarda de la creació mitjançant una defensa i una cura del medi ambient cada vegada més atents".

"Exhorto, per tant, les institucions i els qui tenen responsabilitat pública i social que promoguin cada vegada més una cultura l'objectiu de la qual sigui la reducció de l'exposició als riscos i perills naturals", va instar.

"Que les accions concretes, encaminades a l'estudi i la defensa de la casa comuna, redueixin progressivament els riscos per a les poblacions més vulnerables!", va concloure el Sant Pare.

El papa Francesc va fer aquesta crida quan en el món diversos països pateixen els embats de la natura a causa d'huracans, terratrèmols, inundacions que han deixat milions d'afectats en llocs com els Estats Units, Mèxic, el Carib i Àsia, entre d'altres.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.