Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

El papa Francesc encoratja a reduir l'exposició a riscos i desastres naturals

En concloure la seva catequesi a l'Audiència General d'aquest dimecres 11 d'octubre, el papa Francesc va fer una crida a reduir l'exposició als riscos i perills naturals. El Sant Pare va fer aquesta crida ja que aquest divendres 13 d'octubre se celebra el Dia Internacional per a la Reducció dels Desastres Naturals.

ACIprensa, 13 octubre 17

En aquest sentit va renovar "la seva crida sincera a la salvaguarda de la creació mitjançant una defensa i una cura del medi ambient cada vegada més atents".

"Exhorto, per tant, les institucions i els qui tenen responsabilitat pública i social que promoguin cada vegada més una cultura l'objectiu de la qual sigui la reducció de l'exposició als riscos i perills naturals", va instar.

"Que les accions concretes, encaminades a l'estudi i la defensa de la casa comuna, redueixin progressivament els riscos per a les poblacions més vulnerables!", va concloure el Sant Pare.

El papa Francesc va fer aquesta crida quan en el món diversos països pateixen els embats de la natura a causa d'huracans, terratrèmols, inundacions que han deixat milions d'afectats en llocs com els Estats Units, Mèxic, el Carib i Àsia, entre d'altres.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.