Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

El Papa convida a resar el Rosari per la pau al món

"Amb la mirada dirigida a la Mare del Senyor i Reina de les Missions, convido tothom, especialment en aquest mes d'octubre, a resar el Sant Rosari per les intencions de la pau al món", va dir el papa Francesc en concloure l'Audiència General del dimecres 11 d'octubre passat, unint-se d'aquesta manera a la clausura del centenari de les aparicions de Fàtima que tindrà lloc aquest 13 d'octubre.

AICA, 13 octubre 17

"Que les oracions remoguin els ànims més remoguts perquè desterrin dels seus cors, de les seves paraules i dels seus gestos la violència, i construeixin comunitats no violentes que cuiden la casa comuna. Res és impossible si ens dirigim a Déu en la pregària. Tots podem ser artesans de pau", va dir el Papa.

El papa Francesc va visitar la petita ciutat portuguesa al mes de maig amb motiu d'aquest aniversari i per canonitzar Francisco i Jacinta Martos, dos dels pastorets que van veure la Verge.

Així mateix, en la seva salutació als pelegrins de llengua portuguesa Francesc va recordar la celebració del jubileu pels 300 anys de la Mare de Déu d'Aparecida, patrona del Brasil, la festa de la qual se celebrà aquest 12 d'octubre.

"La meva salutació s'estén a tots els pelegrins del Brasil i altres països de parla portuguesa, en particular als diversos grups de sacerdots, religiosos i fidels brasilers residents a Roma, vinguts a aquesta audiència per compartir l'alegria del jubileu dels 300 anys de la nostra Senyora d'Aparecida, la festa de la qual se celebrà el 12 d'octubre", va dir el Sant Pare.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.