Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

El Papa convida a resar el Rosari per la pau al món

"Amb la mirada dirigida a la Mare del Senyor i Reina de les Missions, convido tothom, especialment en aquest mes d'octubre, a resar el Sant Rosari per les intencions de la pau al món", va dir el papa Francesc en concloure l'Audiència General del dimecres 11 d'octubre passat, unint-se d'aquesta manera a la clausura del centenari de les aparicions de Fàtima que tindrà lloc aquest 13 d'octubre.

AICA, 13 octubre 17

"Que les oracions remoguin els ànims més remoguts perquè desterrin dels seus cors, de les seves paraules i dels seus gestos la violència, i construeixin comunitats no violentes que cuiden la casa comuna. Res és impossible si ens dirigim a Déu en la pregària. Tots podem ser artesans de pau", va dir el Papa.

El papa Francesc va visitar la petita ciutat portuguesa al mes de maig amb motiu d'aquest aniversari i per canonitzar Francisco i Jacinta Martos, dos dels pastorets que van veure la Verge.

Així mateix, en la seva salutació als pelegrins de llengua portuguesa Francesc va recordar la celebració del jubileu pels 300 anys de la Mare de Déu d'Aparecida, patrona del Brasil, la festa de la qual se celebrà aquest 12 d'octubre.

"La meva salutació s'estén a tots els pelegrins del Brasil i altres països de parla portuguesa, en particular als diversos grups de sacerdots, religiosos i fidels brasilers residents a Roma, vinguts a aquesta audiència per compartir l'alegria del jubileu dels 300 anys de la nostra Senyora d'Aparecida, la festa de la qual se celebrà el 12 d'octubre", va dir el Sant Pare.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.