Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

El Papa convida a resar el Rosari per la pau al món

"Amb la mirada dirigida a la Mare del Senyor i Reina de les Missions, convido tothom, especialment en aquest mes d'octubre, a resar el Sant Rosari per les intencions de la pau al món", va dir el papa Francesc en concloure l'Audiència General del dimecres 11 d'octubre passat, unint-se d'aquesta manera a la clausura del centenari de les aparicions de Fàtima que tindrà lloc aquest 13 d'octubre.

AICA, 13 octubre 17

"Que les oracions remoguin els ànims més remoguts perquè desterrin dels seus cors, de les seves paraules i dels seus gestos la violència, i construeixin comunitats no violentes que cuiden la casa comuna. Res és impossible si ens dirigim a Déu en la pregària. Tots podem ser artesans de pau", va dir el Papa.

El papa Francesc va visitar la petita ciutat portuguesa al mes de maig amb motiu d'aquest aniversari i per canonitzar Francisco i Jacinta Martos, dos dels pastorets que van veure la Verge.

Així mateix, en la seva salutació als pelegrins de llengua portuguesa Francesc va recordar la celebració del jubileu pels 300 anys de la Mare de Déu d'Aparecida, patrona del Brasil, la festa de la qual se celebrà aquest 12 d'octubre.

"La meva salutació s'estén a tots els pelegrins del Brasil i altres països de parla portuguesa, en particular als diversos grups de sacerdots, religiosos i fidels brasilers residents a Roma, vinguts a aquesta audiència per compartir l'alegria del jubileu dels 300 anys de la nostra Senyora d'Aparecida, la festa de la qual se celebrà el 12 d'octubre", va dir el Sant Pare.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.