Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

La Santa Seu emet una moneda commemorativa del centenari de les aparicions de Fàtima

L'Oficina de Filatèlia i Numismàtica de la Santa Seu ha encunyat una moneda commemorativa del centenari de les aparicions de Fàtima. La moneda, esculpida per Orienta Rossi i gravada per Silvia Petrassi, mostra la figura dels pastorets vidents dempeus davant la basílica de Nostra Senyora del Rosari amb la inscripció "Citta del Vaticano 1917 - Fatima 2017".

AICA, 13 octubre 17

La peça té un tiratge de 10.000 exemplars, i encara que el valor nominal és de 2 euros, cada moneda, amb l'estoig que l'acompanya, tindrà el cost de 37 euros.

No és la primera vegada que l'oficina numismàtica realitza iniciatives d'aquest tipus. Al juny d'aquest any es van encunyar monedes de dos euros pel 1950 aniversari del martiri dels sants Pere i Pau.

Cada país de la Unió Europea té la facultat d'emetre cada any dues edicions de monedes commemoratives. Poden ser encunyades per un sol país o per diversos a la vegada, i han de ser del valor de dos euros.

El 13 de maig d'enguany, amb motiu del centenari de les aparicions marianes, el papa Francesc va ser al santuari i va canonitzar els dos pastorets: Jacinta i Francisco Marto. En canvi la germana Lucía, morta el 2005, va ser proclamada serventa de Déu i el procés cap a la beatificació està en curs.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.