Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

La Santa Seu emet una moneda commemorativa del centenari de les aparicions de Fàtima

L'Oficina de Filatèlia i Numismàtica de la Santa Seu ha encunyat una moneda commemorativa del centenari de les aparicions de Fàtima. La moneda, esculpida per Orienta Rossi i gravada per Silvia Petrassi, mostra la figura dels pastorets vidents dempeus davant la basílica de Nostra Senyora del Rosari amb la inscripció "Citta del Vaticano 1917 - Fatima 2017".

AICA, 13 octubre 17

La peça té un tiratge de 10.000 exemplars, i encara que el valor nominal és de 2 euros, cada moneda, amb l'estoig que l'acompanya, tindrà el cost de 37 euros.

No és la primera vegada que l'oficina numismàtica realitza iniciatives d'aquest tipus. Al juny d'aquest any es van encunyar monedes de dos euros pel 1950 aniversari del martiri dels sants Pere i Pau.

Cada país de la Unió Europea té la facultat d'emetre cada any dues edicions de monedes commemoratives. Poden ser encunyades per un sol país o per diversos a la vegada, i han de ser del valor de dos euros.

El 13 de maig d'enguany, amb motiu del centenari de les aparicions marianes, el papa Francesc va ser al santuari i va canonitzar els dos pastorets: Jacinta i Francisco Marto. En canvi la germana Lucía, morta el 2005, va ser proclamada serventa de Déu i el procés cap a la beatificació està en curs.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.