Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Al setembre, el Papa llançarà una nova campanya solidària amb immigrants i refugiats

El 27 de setembre d'enguany el papa Francesc llançarà la campanya Compartir el viatge, organitzada per Càritas Internacional amb la intenció d'aconseguir una trobada amb els migrants i itinerants.

Zenit 2, 28 juliol 17

Així ho indica el diari vaticà L'Osservatore Romano, que destaca les paraules del cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe de Manila (Filipines) i president de Càritas Internacional, en presentar la iniciativa en una carta adreçada a les organitzacions benèfiques catòliques, parroquials, diocesanes o nacionals: "A través de la cultura de la trobada trobarem el camí de la pau".

L'objectiu de la campanya, escriu el cardenal, és promoure la cultura de la trobada a les comunitats afectades pels grans desplaçaments dels últims anys, al país de sortida, d'arribada i de trànsit.

"Compartir el viatge" és mirar el drama dels immigrants amb "ulls nous i un cor obert", diu, i és "dissipar la por" cap a les persones i ajudar-los a "veure per què altres van abandonar les seves cases en aquest moment de la història".

El cardenal parla als membres de les 165 organitzacions de Càritas al món, i els demana "unir les mans i els cors" per formar una "cadena humana d'amor i misericòrdia," a la llum de l'encíclica del papa Francesc Laudato Si'.

Per concloure, el cardenal Tagle ha posat èmfasi que "compartir el viatge" dels migrants també significa aprofundir en "el coneixement de la Bíblia que Déu és un convidat" i que "és el Crist a qui vam rebre quan vam obrir el nostre cor als migrants i refugiats.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.