Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Al setembre, el Papa llançarà una nova campanya solidària amb immigrants i refugiats

El 27 de setembre d'enguany el papa Francesc llançarà la campanya Compartir el viatge, organitzada per Càritas Internacional amb la intenció d'aconseguir una trobada amb els migrants i itinerants.

Zenit 2, 28 juliol 17

Així ho indica el diari vaticà L'Osservatore Romano, que destaca les paraules del cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe de Manila (Filipines) i president de Càritas Internacional, en presentar la iniciativa en una carta adreçada a les organitzacions benèfiques catòliques, parroquials, diocesanes o nacionals: "A través de la cultura de la trobada trobarem el camí de la pau".

L'objectiu de la campanya, escriu el cardenal, és promoure la cultura de la trobada a les comunitats afectades pels grans desplaçaments dels últims anys, al país de sortida, d'arribada i de trànsit.

"Compartir el viatge" és mirar el drama dels immigrants amb "ulls nous i un cor obert", diu, i és "dissipar la por" cap a les persones i ajudar-los a "veure per què altres van abandonar les seves cases en aquest moment de la història".

El cardenal parla als membres de les 165 organitzacions de Càritas al món, i els demana "unir les mans i els cors" per formar una "cadena humana d'amor i misericòrdia," a la llum de l'encíclica del papa Francesc Laudato Si'.

Per concloure, el cardenal Tagle ha posat èmfasi que "compartir el viatge" dels migrants també significa aprofundir en "el coneixement de la Bíblia que Déu és un convidat" i que "és el Crist a qui vam rebre quan vam obrir el nostre cor als migrants i refugiats.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.