Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Al setembre, el Papa llançarà una nova campanya solidària amb immigrants i refugiats

El 27 de setembre d'enguany el papa Francesc llançarà la campanya Compartir el viatge, organitzada per Càritas Internacional amb la intenció d'aconseguir una trobada amb els migrants i itinerants.

Zenit 2, 28 juliol 17

Així ho indica el diari vaticà L'Osservatore Romano, que destaca les paraules del cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe de Manila (Filipines) i president de Càritas Internacional, en presentar la iniciativa en una carta adreçada a les organitzacions benèfiques catòliques, parroquials, diocesanes o nacionals: "A través de la cultura de la trobada trobarem el camí de la pau".

L'objectiu de la campanya, escriu el cardenal, és promoure la cultura de la trobada a les comunitats afectades pels grans desplaçaments dels últims anys, al país de sortida, d'arribada i de trànsit.

"Compartir el viatge" és mirar el drama dels immigrants amb "ulls nous i un cor obert", diu, i és "dissipar la por" cap a les persones i ajudar-los a "veure per què altres van abandonar les seves cases en aquest moment de la història".

El cardenal parla als membres de les 165 organitzacions de Càritas al món, i els demana "unir les mans i els cors" per formar una "cadena humana d'amor i misericòrdia," a la llum de l'encíclica del papa Francesc Laudato Si'.

Per concloure, el cardenal Tagle ha posat èmfasi que "compartir el viatge" dels migrants també significa aprofundir en "el coneixement de la Bíblia que Déu és un convidat" i que "és el Crist a qui vam rebre quan vam obrir el nostre cor als migrants i refugiats.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.