Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Al setembre, el Papa llançarà una nova campanya solidària amb immigrants i refugiats

El 27 de setembre d'enguany el papa Francesc llançarà la campanya Compartir el viatge, organitzada per Càritas Internacional amb la intenció d'aconseguir una trobada amb els migrants i itinerants.

Zenit 2, 28 juliol 17

Així ho indica el diari vaticà L'Osservatore Romano, que destaca les paraules del cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe de Manila (Filipines) i president de Càritas Internacional, en presentar la iniciativa en una carta adreçada a les organitzacions benèfiques catòliques, parroquials, diocesanes o nacionals: "A través de la cultura de la trobada trobarem el camí de la pau".

L'objectiu de la campanya, escriu el cardenal, és promoure la cultura de la trobada a les comunitats afectades pels grans desplaçaments dels últims anys, al país de sortida, d'arribada i de trànsit.

"Compartir el viatge" és mirar el drama dels immigrants amb "ulls nous i un cor obert", diu, i és "dissipar la por" cap a les persones i ajudar-los a "veure per què altres van abandonar les seves cases en aquest moment de la història".

El cardenal parla als membres de les 165 organitzacions de Càritas al món, i els demana "unir les mans i els cors" per formar una "cadena humana d'amor i misericòrdia," a la llum de l'encíclica del papa Francesc Laudato Si'.

Per concloure, el cardenal Tagle ha posat èmfasi que "compartir el viatge" dels migrants també significa aprofundir en "el coneixement de la Bíblia que Déu és un convidat" i que "és el Crist a qui vam rebre quan vam obrir el nostre cor als migrants i refugiats.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.