Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Cardenal Cipriani: "El viatge del Papa al Perú marcarà un abans i un després"

L'arquebisbe de Lima, el cardenal Juan Luis Cipriani, va assegurar que "hi ha una alegria molt gran en la gent" pel viatge del papa Francesc al Perú, perquè "el poble peruà és molt proper al Papa, així sempre ho ha estat". El viatge es realitzarà del 18 al 21 de gener de 2018 i inclou les ciutats de Lima, Trujillo i Puerto Maldonado.

Redacció, 28 juliol 17

"El Papa el primer que ha demanat expressament ha estat que l'acompanyem amb la pregària, per això establirem un pla espiritual amb accions setmana a setmana", ha manifestat en declaracions al portal Vatican Insider.

El prelat de Lima ha destacat que la joventut serà l'ànima de la visita apostòlica, de manera que hi participarà un equip de voluntaris de 20.000 joves.

El cardenal Cipriani ha assenyalat també "que faré l'impossible perquè recorri un poble jove, encara que segurament diran que no. No perquè no vulgui, hem de ser respectuosos, el Papa té una edat i farà una calor infernal en aquesta època".

"Es pensa en un acte amb monges de clausura, una reunió amb els bisbes i un pas per la catedral on hi ha les relíquies dels sants peruans. Saludarà la joventut a la plaça d'Armes i hi haurà una missa multitudinària de fi de visita, que segurament convocarà més de dos milions de persones", ha sostingut.

L'arquebisbe ha estimat que "la visita marcarà un abans i un després" i ha proposat com a fil conductor del viatge apostòlic del Papa al Perú: "Units per l'esperança. Units perquè afrontem un moment, a tots els nivells, de crispació permanent".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.