Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Cardenal Cipriani: "El viatge del Papa al Perú marcarà un abans i un després"

L'arquebisbe de Lima, el cardenal Juan Luis Cipriani, va assegurar que "hi ha una alegria molt gran en la gent" pel viatge del papa Francesc al Perú, perquè "el poble peruà és molt proper al Papa, així sempre ho ha estat". El viatge es realitzarà del 18 al 21 de gener de 2018 i inclou les ciutats de Lima, Trujillo i Puerto Maldonado.

Redacció, 28 juliol 17

"El Papa el primer que ha demanat expressament ha estat que l'acompanyem amb la pregària, per això establirem un pla espiritual amb accions setmana a setmana", ha manifestat en declaracions al portal Vatican Insider.

El prelat de Lima ha destacat que la joventut serà l'ànima de la visita apostòlica, de manera que hi participarà un equip de voluntaris de 20.000 joves.

El cardenal Cipriani ha assenyalat també "que faré l'impossible perquè recorri un poble jove, encara que segurament diran que no. No perquè no vulgui, hem de ser respectuosos, el Papa té una edat i farà una calor infernal en aquesta època".

"Es pensa en un acte amb monges de clausura, una reunió amb els bisbes i un pas per la catedral on hi ha les relíquies dels sants peruans. Saludarà la joventut a la plaça d'Armes i hi haurà una missa multitudinària de fi de visita, que segurament convocarà més de dos milions de persones", ha sostingut.

L'arquebisbe ha estimat que "la visita marcarà un abans i un després" i ha proposat com a fil conductor del viatge apostòlic del Papa al Perú: "Units per l'esperança. Units perquè afrontem un moment, a tots els nivells, de crispació permanent".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.