Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Els nens dominicans, privats dels seus drets

Gairebé el 13% dels menors d'edat a la República Dominicana es veuen obligats a treballar, al voltant del 15% no assisteix a l'escola i el 28% estan casats o conviuen amb algú. Aquestes xifres alarmants han estat revelades en l'informe En deute amb la infància, presentat recentment al país per l'organització Save the Children.

Fides 2, 4 setembre 17

Es tracta d'un estudi de 172 països classificats de pitjor a millor, elaborat segons els diferents obstacles que impedeixen que els nens i nenes puguin gaudir de la seva infància. Entre altres factors, hi ha la mortalitat infantil, el matrimoni precoç, el treball infantil, la maternitat en edat adolescent, la desnutrició, la violència i l'educació.

La República Dominicana es troba al 120è lloc de la llista de la classificació, i per tant és un dels pitjors països per als nens.
El document també destaca que al país caribeny es registra la taxa de natalitat més alta entre els adolescents, així com que és un dels deu països amb la taxa d'homicidis infantils més alta de la regió.

Tots aquests factors tenen un impacte profund en la vida dels nens, igual que en la privació dels seus drets, ja que es queden sense les eines que els permeten lluitar contra la pobresa en vista d'un futur millor.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.